Ministrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për Administratën Publike të Francës, znj. Marylise Lebranchu

Ministrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për Administratën Publike të Francës, znj. Marylise Lebranchu

Në kuadër të vizitës së saj në Francë, Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito u takua me Ministren e Reformës Shtetërore, Decentralizimit dhe Administratës Publike të Francës, znj. Marylise Lebranchu. Gjatë takimit u diskutuan

Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla dhe të Mesme, Inovacionin dhe Ekonominë Numerike të Francës, znj. Pellerin

Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla dhe të Mesme, Inovacionin dhe Ekonominë Numerike të Francës, znj. Pellerin

Gjatë vizitës 3 ditore të zhvilluar në Francë Ministrja e Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike znj. Milena Harito, u prit në një takim nga homologia znj. Fleur Pellerin. Gjatë bisedës së zhvilluar, dy ministret shkëmbyen pikëpamjet e tyre mb

Fjala e Ministres Harito gjatë punimeve të OGP Summit - London 2013(30 tetor-1 nëntor)

Fjala e Ministres Harito gjatë punimeve të OGP Summit - London 2013(30 tetor-1 nëntor)

Distinguished participants, Dear all The newly elected Albanian government and especially the Ministry for Innovation and Public Administration is committed to work for a better and more qualitative governance, improved, open and transparent. We believe

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
Ministri
MinistriZonja Milena Harito lindi më 4 tetor 1966 në Tiranë. Ajo është e martuar me zotin Isidor Shteto dhe ka dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë. Zonja Harito kreu me medalje ari shkollën e mesme të përgjithshme "Sami Frashëri" në Tiranë dhe në vitin 1989 përfundoi me rezultate të shkëlqyera studimet e larta për Informatikë në Fakultetin e Shkencave të Natyrës të Universitetit të Tiranës.. Lexo te plotë...

Solutions
Partneriteti për Qeverisje te Hapur, OGP, është një nismë e re shumëpalëshe që synon të sigurojë angazhime konkrete nga ana e qeverive për të nxitur transparencën Lexo të plotë...

Aktivitete
USAID i dorëzon Inspektoratit Qendror Paketat Portabël të...

 

26.09.2013 - Sot, USAID/Shqipëri i dorëzoi Inspektoratit Qendror të Shqipërisë 260...Lidhje

Fjalimet e Ministrit
Ministrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për...


Në kuadër të vizitës së saj në Francë, Ministrja për Inovacionin dhe Administratën...


Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla...

 Në vijim të vizitës së saj në Francë, Ministrja e Shtetit për Inovacionin Milena...


Harito:"Administrata e depolitizuar-një luftë e gjatë dhe...

Ministrja për Inovaconin dhe Administratën Publike, Milena Harito në një intervistë me...Projekte Aktuale


Frekuencat Digital Switchover
Request for Proposal for “The Finance, Design, Installation, Training and Transfer of a DVB-T2 Network for the Republic of Albania”


Shqiperia Dixhitale Shqiperia Digjitale
Arritjet dhe Sfidat gjate viteve 2010 - 2011 Lexo me shume...


e-goverment Projekti e-Government
Ndërveprimeve elektronike midis qeverisë dhe qytetarëve Lexo me shume...


Frekuencat Plani Kombetar i Radiofrekuencave
Plani kombetar e radiofrekuencave Lexo me shume...


Frekuencat ITU, News Magazine: Broadband-i në Shqipëri

Për një shoqëri informacioni të sigurt

Qeveria Shqiptare angazhohet në ndërmarrjen e disa nismave për ndërgjegjësimin e publikut ndaj rrezikut të krimit kibernetik...
Lexo te plote...


© Të gjitha të drejtat të rezervuara, Ministri i Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike 2013    Faqja nga Altin Sejdini per Abp