Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla dhe të Mesme, Inovacionin dhe Ekonominë Numerike të Francës, znj. Pellerin

Print Email

Takim

 Në vijim të vizitës së saj në Francë, Ministrja e Shtetit për Inovacionin Milena Harito u prit në një takim nga Ministrja për Kompanitë e Vogla dhe të Mesme, Inovacionin dhe Ekonominë Numerike të Francës, znj. Fleur Pellerin, me të cilën shkëmbyen pikëpamjet mbi projektet në fushën e ekonomisë numerike.

Ministrja Harito e njohu znj. Pellerin me projektin e qeverisë shqiptare, i cili do të marrë jetë shumë shpejt, për pajisjen e nxënësve të shkollave të mesme me tableta elektronike. Ministrja Fleur Pellerin shfaqi interes për këtë projekt duke u shprehur se është koha për investime në këtë drejtim, me qëllim favorizimin e mësimnxënies më të mirë falë teknologjive më të reja.

Në takim, u diskutua edhe për rritjen e shërbimeve administrative nëpërmjet zhvillimit të infrastrukturës teknologjike, falë të cilave lufta kundër korrupsionit të bëhet më efikase. Ministrja Harito dhe ministrja Pellerin gjatë takimit u ndalën edhe në transparencën e të dhënave publike, ç’ka përbën një oportunitet për krijimin e shërbimeve të reja.

 LidhjeMinistrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për...


Në kuadër të vizitës së saj në Francë, Ministrja për Inovacionin dhe Administratën...


Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla...

 Në vijim të vizitës së saj në Francë, Ministrja e Shtetit për Inovacionin Milena...


Harito:"Administrata e depolitizuar-një luftë e gjatë dhe...

Ministrja për Inovaconin dhe Administratën Publike, Milena Harito në një intervistë me...


Ministrja Harito takon homologun maqedonas

Dje znj Harito, Ministër shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike u takua në...
Keshilli i Ministraveinstat instat© Të gjitha të drejtat të rezervuara, Ministri i Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike 2013    Faqja nga Altin Sejdini per Abp