Ministrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për Administratën Publike të Francës, znj. Marylise Lebranchu

Print Email

b_150_100_16777215_00___images_536962_479876205460070_2136305247_n.jpg
Në kuadër të vizitës së saj në Francë, Ministrja për Inovacionin dhe Administratën Publike, Milena Harito u takua me Ministren e Reformës Shtetërore, Decentralizimit dhe Administratës Publike të Francës, znj. Marylise Lebranchu.

Gjatë takimit u diskutuan dhe u shkëmbyen opinione mbi tematikat lidhur me administratën publike. Znj. Lebranchu ndau me Ministren Harito eksperiencën e saj mbi shërbimin civil francez, si dhe e inkurajoi për krijimin e një administrate publike transparente dhe në shërbim të qytetarëve.

Nga ana e saj, Ministrja Harito konfirmoi edhe njëherë zotimin e qeverisë shqiptare për një administratë të aftë, transparente, të përkushtuar dhe të orientuar nga rezultati.LidhjeMinistrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për...


Në kuadër të vizitës së saj në Francë, Ministrja për Inovacionin dhe Administratën...


Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla...

 Në vijim të vizitës së saj në Francë, Ministrja e Shtetit për Inovacionin Milena...


Harito:"Administrata e depolitizuar-një luftë e gjatë dhe...

Ministrja për Inovaconin dhe Administratën Publike, Milena Harito në një intervistë me...


Ministrja Harito takon homologun maqedonas

Dje znj Harito, Ministër shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike u takua në...
Keshilli i Ministraveinstat instat© Të gjitha të drejtat të rezervuara, Ministri i Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike 2013    Faqja nga Altin Sejdini per Abp