Safer Internet Day

Print Email

"Të gjithë së bashku për një Internet më të sigurtë"

rekab

Aktivitetet në kuadër të 'Safer Internet Day 2013':

- Konferenca Internet i Sigurtë 5 shkurt 2013

- Ceremonia e firmosjes së Kodit të Sjelljes 7 shkurt 2013

    - Foto nga Ceremonia e firmosjes së Kodit të Sjelljes

- Linku i azhornuar Dita e Internetit të Sigurtë 2013

Një shoqëri informacioni e sigurtë

Një rëndësi të veçantë merr ndërgjegjësimi ndaj rrezikut nga krimi kibernetik. Për këtë Qeveria do të angazhohet në ndërmarrjen e aktiviteteve të ndryshme për:

- Sensibilizimin e grupeve të ndryshme të interesit: shkollat, familjet, institucionet financiare, kompanitë e biznesit, shoqatat e konsumatorit; shoqatat e IT etj;

- Mbikqyrjen dhe filtrimin e informacionit të shpërndarë në rrjetet e shkollave për parandalimin e rreziqeve që mund të sjellë informacioni nga Interneti;

- Bashkëpunimin ndërinstitucional midis strukturave të ndryshme të teknologjisë së informacionit për sensibilizimin e grupeve të interesit dhe parandalimin e rreziqeve;

(Strategjia Ndërsektoriale për Shoqërinë e Informacionit)

Këshilla të përgjithshme

Interneti mund të jetë një burim i mrekullueshëm i njohurive dhe argëtues për fëmijët. Megjithatë, shërbimet e tij (faqet e internetit, e-mail, grupet e lajmeve, dhomat e chat-eve etj) gjithashtu mund të përmbajnë materiale që mund të jenë të dëmshme për fëmijën tuaj. Disa këshilla thelbësore të sigurisë janë mëse të domosdoshme për ju dhe fëmijën tuaj.

Për më shumë informacione klikoni në lidhjet e mëposhtme:

Këshilla për një Internet më të sigurt

Këshilla në lidhje me publikimin e Informacionit në Internet, AKCE

Bashkimi Ndërkombëtar i Telekomunikacionit

Komisioneri për mbrojtjen e të dhënave personale

MicrosoftLidhjeMinistrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për...


Në kuadër të vizitës së saj në Francë, Ministrja për Inovacionin dhe Administratën...


Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla...

 Në vijim të vizitës së saj në Francë, Ministrja e Shtetit për Inovacionin Milena...


Harito:"Administrata e depolitizuar-një luftë e gjatë dhe...

Ministrja për Inovaconin dhe Administratën Publike, Milena Harito në një intervistë me...


Ministrja Harito takon homologun maqedonas

Dje znj Harito, Ministër shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike u takua në...
Keshilli i Ministraveinstat instat© Të gjitha të drejtat të rezervuara, Ministri i Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike 2013    Faqja nga Altin Sejdini per Abp