Emërimi i Ministrit të Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike

Print Email

Në mbështetje të nenit 93 dhe 98, pika 1 të Kushtetutës së Shqipërisë, me propozim të Kryeministrit, Presidenti i Republikës zoti Bujar Nishani, me dekretin nr 8322 të datës 11 shtator 2013, emëron zonjën Milena Harito, Ministër Shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike.

Departamenti i Administratës Publike (link: http://www.pad.gov.al).LidhjeMinistrja Milena Harito takohet në Paris me Ministren për...


Në kuadër të vizitës së saj në Francë, Ministrja për Inovacionin dhe Administratën...


Ministrja Harito takim me Ministren për Kompanitë e Vogla...

 Në vijim të vizitës së saj në Francë, Ministrja e Shtetit për Inovacionin Milena...


Harito:"Administrata e depolitizuar-një luftë e gjatë dhe...

Ministrja për Inovaconin dhe Administratën Publike, Milena Harito në një intervistë me...


Ministrja Harito takon homologun maqedonas

Dje znj Harito, Ministër shteti për Inovacionin dhe Administratën Publike u takua në...
Keshilli i Ministraveinstat instat© Të gjitha të drejtat të rezervuara, Ministri i Shtetit për Inovacionin dhe Administratën Publike 2013    Faqja nga Altin Sejdini per Abp